Adversting (For Guests and Members with less than 10 Posts only)

Tranquility

Tranquility
A Magyar Tranquility guild ismét felvételt hirdet!
Sok játékban megfordultunk már, a közösség régóta ismeri egymást, ezáltal egy jól összeszokott csapatról van szó, ami úgy gondolom az instákban/raidekben/siegekben elengedhetetlen dolog, ha sikeresek akarunk lenni. Többen a koreai és orosz szervereken is játszottunk, így rendelkezünk némi alappal ami a játékot illeti. Viszont a vérfrissítés is kell néha, így tárt karokkal várjuk az újoncokat, nem kell félni nem harapunk ;)
Amik fontos tudnivalók:
  • Union Frakcióban leszünk
  • ez nem egy tömegklán, soha nem is lesz az, a célunk a raidek sikeres kivitele, és ehhez nem a mennyiségben látjuk a megoldást, hanem a minőségben
  • a fentiből következik, hogy olyan játékosokat várunk, akik jól tudnak csapatban dolgozni, nem ez az első mmo-juk, és hajlandóak a stratégiát megtanulni, nem ott helyben kell neki mindent elmagyarázni, illetve kitartóak raideken, nem lépnek ki az első wipe után
  • discordot használunk, amire komolyabb instákban kötelező feljárni, még ha csak hallgatni is
  • Lehetőleg ne akarj ötezer altot húzni amíg nem gearelted fel raidre a mainedet, persze aki hardcore nyomja a szintezést annak lehet még karija a klánban, de legyen egy olyanja mindenképp, amivel lépést tud tartani a többiekkel
  • Mivel aktív tagokat keresünk, azokat akik nem lépnek fel 2 hétig, és nem szól semmit, hogy xy miatt nem ér rá, felszólítás nélkül kidobjuk! Persze senkinek se harapjuk le a fejét, mert van magánélete, van aki hétvégén nem ér rá, van aki hétköznap stb. de szólj ha huzamosabb ideig hiányozni fogsz, hogy ne keressünk.
  • Egy nagyon segítőkész társaság vagyunk, szivesen elmagyarázunk bármit, és segítünk kiütni a szükséges instáidat amennyiben módunkban áll, cserébe annyit kérünk, hogy te is légy ugyanilyen segítőkész másokkal!
  • Viszont ez nem azt jelenti, hogy mindent helyetted csinálunk meg, ha mindenhova a "nagyok" visznek le, akkor sose tanulsz meg igazán játszani a kariddal, illetve a mi időnk is véges.
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, az alábbi weboldalon tudsz regisztrálni és jelentkezni: tranq.pwfactions.com/ Ezen az oldalon belépés után megtalálod a facebook csoportunkat és discordunkat is. (A weboldal még a Revelationhöz volt utáljára szerkesztve, a Bless közeledtével szépen át lesz majd alakítva)